© ISOPIX

Prins William maakt opvallend grapje over bevalling Meghan

Prins William is momenteel op staatsbezoek in Nieuw-Zeeland en liet daar een opvallende opmerking noteren over de bevalling van zijn schoonzus Meghan Markle. Dat gebeurde toen een fan hem vroeg of er al tekenen waren van de nieuwe koninklijke baby.

flb

Of de baby van prins Harry en Meghan Markle nu al geboren is of niet, dat is de vraag die op de lippen brandt van heel wat fans van het Britse koningshuis. Een Nieuw-Zeelandse vrouw trok haar stoute schoenen aan en vroeg het vlakaf aan prins William. “Zijn er al enige tekenen van de koninklijke baby?”, vroeg ze.

William had een gevat antwoord voor haar in petto. “Ik heb mijn gsm niet bij me dus ik heb geen idee. De kans is groot dat jullie het sneller zullen weten dan ik”, klonk het al grappend.

Verrassingsbezoek

Of Meghan al dan niet al bevallen is, daar blijft grote onduidelijkheid over bestaan. Zelf werd ze al enkele weken niet meer in de openbaarheid gezien, maar haar man bracht zondag wel een verrassingsbezoek aan de marathon in Londen. Over het aanstaande vaderschap repte hij met geen woord.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Spontane prins Harry doet hoogzwangere Meghan blozen

Dan toch geen rivalen? Hartelijke kus van Meghan en Kate geeft duidelijkheid

Harry grapt over zwangerschap Meghan tijdens bezoek aan school

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer