REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

“Facebook overweegt gebruikers te betalen voor bekijken van advertenties”

Facebook overweegt een betalingssysteem te creëren op basis van een eigen cryptomunt, waarbij gebruikers geld kunnen verdienen door advertenties te bekijken. Dat geld kunnen ze uitgeven op Facebook zelf en op andere websites, rapporteert de Wall Street Journal op basis van bronnen die bekend zijn met de plannen. 

3 reacties

  • Lilly Daems

    5 jaar geleden
    Zet een oude pc in gelogd op Facebook en programmeer hem dat elke keer een reclame stopt een automatische muisklik een nieuwe start terwijl jij met je eigen pc andere dingen doet in andere kamer . Word je slapend rijk hahahahaha
  • Valentin Valmont

    5 jaar geleden
    Weer een poging om adverteerders en bezoekers naar facebook te lokken. Er is geen kat die op die advertenties klikt, tenzij per ongeluk. En 90% van de marketing managers heeft dat nog niet eens door en blijft maar geld pompen in reclame online. Er zijn alternatieven zoals closemedia, waarbij je tot in de privé-leefsfeer van je doelgroep geraakt.
  • Johnny Panis

    5 jaar geleden
    En wat gaat het volgende zijn? Betalen voor je facebookaccount? Dat is trouwens al eens ter sprake gekomen dacht ik. Wil je je account gratis houden zal je moeten reclame bekijken om met de opbrengsten hiervan je account te betalen.