GMAX AGENCY
Volledig scherm
© GMAX AGENCY

KV Mechelen start kort geding om onschuld aan te tonen: “Schrik dat zaakje op een drafje zal afgehandeld worden”

Operatie Propere HandenKV Mechelen start dinsdag een procedure in kort geding voor de burgerlijke rechtbank. Malinwa vindt dat de rechten van de verdediging geschonden worden. Enerzijds vindt de club dat ze onvoldoende tijd krijgt om zich te verdedigen, anderzijds willen ze toegang tot het dossier.  “Wij willen vermijden dat alles op een drafje wordt afgehandeld”, klonk het in een reactie aan onze redactie. 

46 reacties

  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Voetbalbond is net als in de politiek ...onbekwaamd en waardeloos en partijdig deze Waalse voorzitter linard Buiten wippen die pummel !
  • johan aerts

    5 jaar geleden
    De voetbalbond dat is een zooitje ongeregeld
  • Peter Knaap

    5 jaar geleden
    Als je vandaag ziet dat er bij Gent 2 doelpunten worden afgekeurd en anderlecht een doelpunt maakt dat vooraf gaat aan handspel. Vraag me af wie de uitslag bepaalt. Daarom moet je als club alle middelen aanwenden voor je rechten .
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    7 maand onderzoek en dan een vonnis op 3 weken ?. De KBVB heeft dit slecht aan gepakt, ze kwamen telkens naar buiten en dit voor belangrijke wedstrijden, ze doen er alles aan om spelers te straffen om hun eigen imago wat op te krikken.
  • Jo Vans

    5 jaar geleden
    Iedereen denkt hier de waarheid in petto te hebben maar wat is de waarheid? De verouderde 19 de eeuwse voetbalreglementen, zoals als ge u durft te verdedigen schrappen we uw club of zakt gij nog een reeks verder? Ploegen 1A = drie stemmen en prof ploegen 1B = 1 stem. Eis eerst dat de KBVB zijn problemen aanpakt en daarna kan men oordelen. Als er schuldigen zijn moet men deze individueel straffen en niet de organisatie er achter. Als u fouten maakt is dan ook uw familie schuldig ?