Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Siska Schoeters haalt uit naar de ‘borstvoedingsmaffia’: “Zelf helemaal zot van geworden”

Studio BrusselGisterenochtend zat Siska Schoeters aan de ontbijttafel van Studio Brussel in ‘Bij Vlaeminck’. Ze reageerde daar op de heisa van de mama die geen borstvoeding mocht geven op de trappen van een zwembad. Ze heeft het een beetje gehad met de ‘borstvoedingsmaffia’, liet ze weten. “Ik ben er zelf ook helemaal zot van geworden.”

11 reacties

  • Anneke Soenen

    5 jaar geleden
    @Hugo Bravé. Iedereen weet wel dat het goed is maar het gaat hier niet om de borst geven ÀAN het zwembad maar IN het zwembad. Groot nuance verschil
  • Hugo Bavré

    5 jaar geleden
    Een moeder die haar kind het allerbeste wil geven geeft borstvoeding, het is natuurlijk en de moedermelk bezit de allerbeste ingrediënten, vitamines en antistoffen tegen ziektes. Bovendien bevordert het de emotionele band met de moeder. Dus "moeder" natuur zorgde er voor dat de moedermelk voor de baby altijd kant en klaar voor handen is om in alle omstandigheden gegeven te worden , dus ook aan het zwembad.
  • Inge De Groote

    5 jaar geleden
    Klopt helemaal, zelf heb ik er destijds bewust voor gekozen geen borstvoeding te geven en toch werd ik in het ziekenhuis belaagd met brochures over de voordelen ervan...Nu intussen zijn mijn dochters allebei volwassen en ik zou ze ooit hetzelfde aanbevelen: neem een epidurale en geef flesvoeding. Een blije, uitgeruste mama is een happy baby!
  • Mady De waele

    5 jaar geleden
    Groot gelijk Siska!!!!
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Compleet eens met deze dame wij zouden borstvoedende moeders moeten respecteren maar andersom lukt hun niet!