Huidig minister van Economie Kris Peeters (CD&V)
Volledig scherm
Huidig minister van Economie Kris Peeters (CD&V) © Photo News

België scoort slecht op economisch beleid

België scoort slecht op economisch beleid in vergelijking met de buurlanden. Dat blijkt vandaag uit een analyse van De Tijd van de macro-economische prestaties van ons land. In een lijst met twaalf Europese landen, eindigt België op de derde laatste plaats.

36 reacties

  • james vroman

    5 jaar geleden
    de invoer via van het grens winkelen zit wel in de lift ...
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Maar ja Peeters, de gewone mensen van wie je hun spaarcenten (Arco) hebt gestolen, leven toch boven hun stand hé. Wacht maar tot 26 mei. Dan zullen wij eens een beslissing nemen en die zal niet in jouw voordeel zijn!!!
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    cD&v had zich van in het begin tot doel gesteld N-VA te beletten haar economisch programma uit te voeren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Peeters (dubbel gefrustreerd door het verlies van de minister-president post en later de sjerp van A'pen) zijn ministeriële verantwoordelijkheid heeft verwaarloosd. Gelukkig voor Vlaanderen verhuist hij naar Europa.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De meeste rapporten zijn ondertussen gepubliceerd. Deze regering is dus gebuisd op economisch beleid, op begroting, op mobiliteit, op armoedebeleid, op milieubeleid, op justitie en strafbeleid, op onderwijs, op administratieve vereenvoudiging, op gezondheidsbeleid en zorg, op defensiebeleid, op pensioenhervorming, aanpak van de fiscale fraude, asielbeleid, woonbeleid. Dat moet een record buis zijn in onze geschiedenis.
  • j hendrickx

    5 jaar geleden
    Is dat nieuws ? We weten sinds 2014 dat we een regering hebben die er niets van kent, en zonder visie, Hopelijk komen er anderen na 26 Mei en deze die in de regering zaten " EXIT" Ik stem alvast niet voor de partijen die momenteel deel uit maken van deze coalitie