BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vanden Stock spreekt voor het eerst over zíjn Anderlecht: “Nooit meer iets gehoord...”

Belgisch voetbalVroeger was alles beter. Al zeker bij Anderlecht. Oud-voorzitter Roger Vanden Stock (76) lucht in een zeldzaam gesprek zijn hart over - nog steeds - zíjn paars-wit.

29 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Vandenstock had het vroeger bij het ontbijt tegenover zijn kinderen hoe gelukkig hij was omdat ze daags voordien gewonnen hadden. Coucke daarentegen heeft het nu bij het ontbijt tegenover zijn kinderen ook over hoe gelukkig hij nu is omdat hij gisteren weer 4 medewerkers met een lange staat van dienst op straat heeft gegooid. Dat is het enige verschil tussen de oude en de nieuwe voorzitter. Spijtig voor de echt goed menende supporters.
  • jean pierre Tibermont

    5 jaar geleden
    Geef Coucke nog 2 jaar en wedden dat RSCA terug de kop speelt !
  • Jacques De Meulemeester

    5 jaar geleden
    Mijnheer Vandenstock moet enorm veel pijn hebben als hij ziet wat er met zijn Anderlecht gebeurt. Ik ben Club-supporter en moest dit in Brugge gebeuren, we zouden er ook niet mee lachen. Vandenstock heeft Anderlecht hoog gehouden door zijn inzicht en toewijding voor zijn club. Niemand hier is gemachtigd om een Groot Man door het slijk te halen!
  • Ivan Smissen

    5 jaar geleden
    Roger Vanden Stock dwingt met zijn klasse en zijn stijl respect af. Nu is de club naar de haaien. De barbaren hebben overgenomen. We missen u, Roger!
  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    @ Jean Van Rompaey, die willen hier niet blijven spelen, als men jou in het buitenland 10 keer meer zou betalen dan hier, wat zou jij doen?