VTM/Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© VTM/Kristof Ghyselinck

Gunter Lamoot in de clinch met Xander De Rycke: “Stop ermee, het wordt gênant”

ShowbizzGeen kans liet Xander De Rycke (31) de voorbije vier jaar voorbij gaan om Lieven Van Gils een veeg uit de pan te geven. En ook na de laatste aflevering van ‘Van Gils & Gasten’ haalde de komiek uit op Twitter. Al kreeg hij felle tegenwind uit onverwachtse hoek, van collega Gunther Lamoot (48). 

5 reacties

  • Patrick Mertens

    5 jaar geleden
    Ieder zijn mening uiteraard. Moeilijk om te discussiëren over kleur en smaak... Persoonlijk vind ik de talkshow van Van Gils ook niet de max, maar soit, Xander is comedian hé. Hij zoekt en vindt nu eenmaal de grondstof van zijn show in de media, net zoals Hoste die vindt in onder andere politieke actualiteit en in het koningshuis. De tweet van Xander en de reactie erop van Lamoot zullen alleszins voor dankbaar materiaal zorgen in de volgende show van Xander. Mijn kaarten zijn alvast besteld
  • Brecht Adams

    5 jaar geleden
    Lamoot moet zwijgen, zelf altijd geprobeerd de schokerende factor te zijn in de comedy-scene, met nadruk op 'geprobeerd'. Slechtste dat ik ooit gezien heb trouwens.
  • henk koop

    5 jaar geleden
    Waarom is er in al die jaren nooit aan van Gils gezegd dat hij een slechte presentator was. Vergelijk hem met andere talkshows vooral in Nederland en dan is het toch duidelijk het gebrek aan spitsvondigheid, humor en het kunnen luisteren naar zijn gasten hem al jaren terug had moeten stoppen. Kan iemand mij ook maar een paar opmerkelijke gebeurtenissen in zijn shows van al die jaren opnoemen?
  • henk koop

    5 jaar geleden
    Waarom is er in al die jaren nooit aan van Gils gezegd dat hij een slechte presentator was. Vergelijk hem met andere talkshows vooral in Nederland en dan is het toch duidelijk het gebrek aan spitsvondigheid, humor en het kunnen luisteren naar zijn gasten hem al jaren terug had moeten stoppen. Kan iemand mij een ook maar een paar opmerkelijke gebeurtenissen in zijn shows van al die jaren opnoemen?
  • Paul Standaert

    5 jaar geleden
    En toch heeft Xander gelijk. De zelfbewierooking door bekebd Vlaanderen bij laatste aflevering was bij wijlen genant. Alsof Lieven en zijn programma zo baanbrekend was. Het was heel vaak 'hap-slik-weg' met de obligate gasten die dat duwtje in de rug zochten voor hun volgend publiek optreden. Xander is terecht en gelukkig maar, een kritische kijker. Neutrale kritiek is wat vaak ook in de media gemist wordt...