BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Francky Dury kijkt hoopvol naar toekomst Zulte Waregem: “Ik ben gemotiveerder dan ooit”

Jupiler Pro LeagueHij noemt dit het slechtste seizoen uit zijn carrière. En toch klinkt trainer Francky Dury (61) hoopvoller dan ooit over de toekomst van zijn Zulte Waregem. “Het donkerste moment valt net voor de zon opkomt.”

1 reactie

  • Nico Baetens

    5 jaar geleden
    Ik zou zeggen, ge kunt maar proberen. Alle vorige transfers zijn hopelijk toch ook met een goede bedoeling gedaan of willen ze zeggen dat ze er vorige jaren niet veel van kenden en nu plots wel?
  1. Zulte Waregem na zeven jaar terug in Koning Boudewijnstadion, maar nu in diepe crisis met mes op de keel
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Zulte Waregem na zeven jaar terug in Koning Boudewijn­sta­di­on, maar nu in diepe crisis met mes op de keel

    Het was best een bewogen week in het Waregemse Regenboogpark, de sportsite in volle transitie waarvan de Elindus Arena het middelpunt vormt. De parkeertoren in aanbouw tussen Waregem Expo en het voetbalstadion krijgt stilaan vorm, en het is nu ook al duidelijk de esplanade aan de hoofdingang een pareltje wordt. Maar in de hele ontwikkeling van de omgeving van de Zuiderlaan is nooit rekening gehouden met een degradatie van Zulte Waregem en nog minder met een lang verblijf in het vagevuur van tweede klasse. Maar...
  2. Lukas Willen (Zulte Waregem) na Beverse opdoffer zaterdag tegen Lommel
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Lukas Willen (Zulte Waregem) na Beverse opdoffer zaterdag tegen Lommel

    Er hangt hoogspanning in de lucht in en rondom het Regenboogpark in Waregem. Zaterdag komt Lommel op bezoek. Na de jongste verliespartij tegen Beveren is Zulte Waregem weggecatapulteerd van de rechtstreekse promotieplaatsen. Vooral de belabberde prestatie zorgde voor ongenoegen en frustratie bij de achterban. “Er is maar één oplossing: tegen Lommel er opnieuw met vol geloof tegenaan gaan”, predikt Lukas Willen kalmte.