Tom Van Grieken (links) danst de Skibidi met Wouter Beke en John Crombez.
Volledig scherm
Tom Van Grieken (links) danst de Skibidi met Wouter Beke en John Crombez. © VRT

Niet iedereen bij VRT tevreden met Vlaams Belang op Ketnet-verkiezingsshow: “Er is een nieuwe grens overschreden”

Wies Descheemaeker, de secretaris van de socialistische vakbond ACOD-VRT, is niet te spreken over de aanwezigheid van Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken op de Grote Karrewiet Verkiezingsshow op Ketnet. Volgens Descheemaeker is een nieuwe grens overschreden en wordt "extreemrechts niet langer enkel genormaliseerd, maar zelfs leuk en kindvriendelijk gemaakt", zo schrijft de vakbondsman zondag in een bijdrage op De Wereld Morgen.

210 reacties

  • Dietrich Vandrey

    5 jaar geleden
    En met deze reactie is het nog maar eens duidelijk dat vakbonden compleet achterhaald zijn en ingaan tegen iedere vorm van democratie.
  • Guy Van Becelaere

    5 jaar geleden
    Het bewijst nog maar dat de vakbonden niet democratisch zijn en hier in Belgie het land besturen en niet de verkozen politici zoals dat hoort in een rechtstaat , maar de politici krijgen de volle laag van de bevolking en niet de vakbonden en dit is de oorzaak van al de problemen niet meer en niet minder politici met zelf respect doe er wat aan !
  • Jan Van der Biest

    5 jaar geleden
    Het is niet meer dan normaal dat alle politieke partijen aan bod komen in een politiek programma, dat noemt men onpartijdig zijn, iets wat een staatszender moet zijn!
  • Paul Janssens

    5 jaar geleden
    Opdoeken die vakbonden,erg schadlijk voor zowat alles.
  • Paul Van Oosterwijck

    5 jaar geleden
    Natuurlijk is er weer een nieuwe grens overschreden nml. door de vakbondsman zelf. Ik ben helemaal geen Vlaams belanger, maar een politieke partij monddood willen maken is inderdaad een brug te ver !