Bij Debecker
Volledig scherm
Bij Debecker © VRT

Karolien Debecker stopt met ochtendblok op Radio 1

RadioKarolien Debecker (39) stopt met de presentatie van ‘Bij Debecker’, haar radioprogramma tijdens het ochtendblok op Radio 1. De combinatie tussen werk en gezin werd naar eigen zeggen te zwaar. Vanaf het najaar zal Debecker te horen zijn tijdens het avondprogramma. Ze presenteerde haar programma sinds september vorig jaar. 

13 reacties

  • Ivan Smissen

    5 jaar geleden
    Ze paste niet op Radio 1. Liefst terugsturen naar MNM. En neem Evert Venema mee.
  • Marie Debaille

    5 jaar geleden
    Verstandige beslissing, werd hoe langer hoe meer een irritant programma, kon er niet blijven naar luisteren.
  • Eric Dens

    5 jaar geleden
    Gaat niet echt een gemis zijn. En het getuigt van weinig doorzettingsvermogen. Na amper 1 seizoentje al de handdoek gooien. Ze is ook nooit echt "in" het programma gekomen. Ik denk dat ze beter terug naar het geschreeuw van MNM gaat.
  • marianne verstraete

    5 jaar geleden
    Ok, Karolien zal zich ook wel niet helemaal thuis gevoeld hebben op radio 1 , net zoals ik maar niet kon wennen aan haar harde directe taal. Niettemin het allerbeste Karolien met uw nieuwe uitdaging.
  • Willy De Gieter

    5 jaar geleden
    Het heeft nog lang geduurd. Haar eerste uitzending ging gigantisch de mist in en daarna is het in mijn ogen nooit goed gekomen. Zoals zoveel interviewers op de radio: van de hak op de tak, vooringenomen kaartjes aflezen en de gasten nooit laten uitspreken want het moet vooral vooruitgaan.