Rits (l) in een kopduel met Malinovskyi.
Volledig scherm
Rits (l) in een kopduel met Malinovskyi. © BELGA

Een premie van Club of Genk voor spelers van Anderlecht of Standard? Dat mag niet

Jupiler Pro LeagueStel u even voor dat Club Brugge donderdag een premie zou willen geven aan de spelers van Anderlecht om te winnen van RC Genk. Of dat de Limburgers Standard zouden willen betalen om extra hun best te doen tegen blauw-zwart. Het bondsreglement is duidelijk: mag niet.

16 reacties

  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Wie is er nu eigenlijk den domste, Deploige of Deprez ? Dat zijn er twee die hier telkens komen vertellen dat Van den Driessche een West-Vlaming is ! Sedert wanneer ligt St Denijs Westrem in West-Vlaanderen ? Of zouden wij "rijke" West-Vlamingen al een stuk van Oost-Vlaanderen geannexeerd hebben misschien ?
  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Alles en nog wat doet de pers om alles op te jutten en Genk te destabiliseren . Het ligt er zo vingerdik op dat Brugge waar zij via VTM sponsor zijn voor Club alles uit de kast haalt . De supporters vechten elk fluitsignaal aan dat tegen hun ploeg gefloten wordt. Verleden zondag waren er dat 16 op 25 min tijd. Nu vechten ze de aanstelling van Boucaut weer aan ......tuurlijk ze hadden liever de West-Vlaming van vorige zondag gewild. Dat noemt zich de tofste ploeg van het land och arme .
  • phil grey

    5 jaar geleden
    anderlecht hoeft dit jaar geen premies uit te delen , sportief en financieel zit hun seizoen erop!
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    We spelen sowieso in een vervalste competitie met de halvering van de punten dus wat maakt het uit...
  • pierre de smet

    5 jaar geleden
    Maar stel iemand is supporter ( particulier ) van ploeg A , ploeg B zit A op de hielen en geeft ploeg C een aanmoedigingspremie dat kan in feite want die heeft niks te zien met B of C is dus een hiaat in de voetbond wetgeving