Eliot
Volledig scherm
Eliot © RV

Het zit er al op voor Eliot. En dat in een zwakke halve finale

TVDe 18-jarige Eliot Vassamillet heeft de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival niet overleefd. In een nochtans bijzonder zwakke groep slaagde onze Belgische hoop er niet in om vakjury’s en publiek te overtuigen met ‘Wake Up’. Een bittere pil, want ook vorig jaar misten we de finale.

197 reacties

  • Gil Groenewijn

    5 jaar geleden
    EuroSONGfestival ? EuroSHOWfestival ja. Zingen, stem, melodie ? Allemaal overbodig. Liefst helemaal niets daarvan. Die wint !!
  • Dick De Zeure

    5 jaar geleden
    De volgende regering zal alweer zwaar moeten besparen,hier hebben ze alvast een optie waar niemand wakker zal van liggen.Elke Eurocent die ze besteden aan dit circus is er een teveel!
  • Nico Ostijn

    5 jaar geleden
    Tot vervelens toe nog één keer: het Songfestival wordt georganiseerd door de EBU, die uitzendrechten verkoopt aan landen die daarvoor "lidgeld" betalen. Israël en sinds enkele jaren ook Australië doen dat. Dit heeft dus niets met de Europese Unie ta maken. Door dit principe mogen zelfs landen als Marokko, Tunesië en Libanon aan het festival deelnemen, maar met uitzondering van Marokko (1980) is daar weinig animo voor.
  • Angelo Cabooter

    5 jaar geleden
    Komt ervan als België iemand wil sturen naar Eurosong festival die niet eens bekend is, en waarvan de muziek op niets trekt. Sinds dat België Axel Hisroux naar daar heeft gestuurd (wat trouwens ook geen bekende artiest is, en waarvan zijn muziek op niets trekt) zijn er geen artiesten meer te vinden die tenminste goede muziek kan uitbrengen. Als ze in de tijd 2 Fabiola hadden gestuurd, hadden we nog kans gehad.
  • Peter De Witte

    5 jaar geleden
    Ik ben het totaal oneens met al die mensen die zeggen dat we niet meer aan die onzin moeten meedoen. Het blijft nog altijd het langstlopende muziekevenement ter wereld en in plaats van er weg te blijven, moet je gewoon proberen een goeie zanger, goed liedje en goeie act neer te zetten en als andere landen er een zottekesspel van willen maken, moeten ze dat zelf weten. Elk jaar zitten er toch wel een paar goeie nummers. Tom Dice en Loic Nottet waren nochtans goeie pogingen.
  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios
    Play
    CELEBRITIES

    KIJK. Acteur Ryan Gosling verrast fans bij stuntshow in pretpark Universal Studios

    Ryan Gosling heeft een verrassingsbezoek gemaakt aan een stuntshow in de Universal Studios in Hollywood om zijn nieuwe film “The Fall Guy” te promoten. Daarin is hij namelijk zelf te zien als stuntman. Wanneer de acteur tevoorschijnkomt, zijn heel wat fans door het dolle heen. Ook de regisseur van ‘The Fall Guy’-film, David Leitch, is aanwezig. De twee kijken met veel plezier naar de halsbrekende stunts van de stuntmannen, maar zelf meedoen slaan ze al snel af. “Ik kwam gewoon om even hallo te zeggen”, aldus Ryan Gosling.