Belga
Volledig scherm
© Belga

KBC sluit opnieuw kantoren

KBC hervormt zijn netwerk van bankkantoren. Dat heeft de bank vanochtend bekendgemaakt. Er worden dit jaar 65 kleinere kantoren omgevormd tot automatenkantoren, 51 bestaande automatenkantoren worden gesloten.

27 reacties

  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Mooie strategie. 1: men ontwijkt “zagende en vervelende klanten”. 2 : afslanking enkel bij “lager” personeel, waardoor de miljarden winstmarge voor directieleden stijgt. Ik haalde reeds 1 jaar geleden AL mijn spaarrekeningen leeg, en bewaar ze veilig. Het wwas al zover bij KBC ! Betalen op een spaarrekening! En kn juni 2019 mogen ze nog lager gaan, wat ze zeker gaan doen. Ik zet €100.000 op een “spaarrekening” brengt jaarlijks €6 op! Ik ga buiten, en ZIJ verlenen verder aan 6-9% !! Dievenbende.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Nog even en ik kan ook als sukkelaar door het leven omdat het digitalisme alleen maar meer praktische problemen met zich meebrengt,geen mensen meer om hulp aan te vragen,veel meer werk voor mezelf doordat het digitaal systeem zelden goed werkt. Kortom..dienstverlening wordt net als arbeidsplaatsen verder afgebouwd.
  • agnes Vantilt

    5 jaar geleden
    Het zijn net de ouderen die geld hebben doordat ze spaarzaam opgevoed zijn of door hun praktijk of zaak over te geven bij pensioenleeftijd.
  • cecil atherton

    5 jaar geleden
    Alle bankkantoren uit het straatbeeld, geen persoonlijk contact meer met iemand die bij de bank 'werkt' en een connectie maakt met het hoofdkantoor in 'brussel'. Wat is het volgende? De spaartegoeden op 0?
  • Michael Vandevelde

    5 jaar geleden
    Zolang je een standaardklant bent met standaardvragen is alles perfect mogelijk op digitale wijze. Maar we weten goed genoeg dat uitzonderingen schering en inslag zijn en dan kan je bij niemand terecht in termen van grootbanken. Of misschien via een hoofdzetel waar je drie keer wordt doorverbonden en evenveel keer je verhaal opnieuw moet doen.