Dit is de beste nightlife fotograaf van België: “Eerst vond ik het eigenlijk niet leuk”

© rr

Elk weekend erop uit richting alle feestjes om er mooie mensen op de gevoelige plaat vast te leggen, niemand deed dat dit jaar beter dan Bruggeling Daniil Lavrovski. Hij werd op de Red Bull Elektropedia Awards uitgeroepen tot beste nightlife fotograaf;

Dieter De Milde

Partyfotograaf worden. Het lijkt een absolute droomjob voor heel wat hippe jonge vogels. Elk weekend aanwezig op de leukste feestjes van het land op zoek naar mooie mensen om te fotograferen in partymodus. Er zouden er voor minder tekenen.

Daniil Lavrovski (22) doet het nog maar twee jaar en werd vorige week in de Flagey in Brussel uitgeroepen tot beste nightlife fotograaf van 2016 op de Red Bull elektropedia awards. Geen klein bier als je weet dat hij samen op het podium stond met de nieuwste Vlaamse muzieksensatie Bazart die met de prijs van beste artiest aan de haal ging.

“De zaal zat met 900 man afgeladen vol en voor ik naar het podium moest stond ik te trillen van de zenuwen”, vertelt Daniil. “Na afloop was ik er toch even niet goed van.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen