Baby kan nu ook wellnessen: "Ze genieten er allemaal van"

In Berchem kunnen baby’s sinds kort lekker dobberen in een bubbelbadje van 35 graden. Wellness is dus niet langer exclusief voor volwassenen. “Alle baby’s die ik hier zie, genieten ervan”, zegt Chiara Van Hirtum.

Maaike Floor

De baden heeft ze speciaal in Engeland laten maken, want in België bestaat het nog niet: een spa voor baby’s. “Toen ik zelf zwanger was, ging ik op zoek naar iets fijns om met mijn dochtertje te doen. Babyzwemmen sprak me niet aan, want in dat water zit altijd chloor en dat is niet gezond. Bovendien blijft dat water altijd vrij koud”, vertelt Chiara Van Hirtum. “Dus ben ik zelf met de Baby Spa begonnen. Noëmi was mijn eerste testpersoontje.”

Een wellness-sessie duurt een uur en kost 55 euro. De baby krijgt een zwempamper aan, en dobbert dan 15-30 minuten in een drijfring die het kinnetje ondersteunt in het water. De ouders staan aan de rand van het badje om hun baby ‘aan te moedigen”. Na het badje, geeft Chiara nog een les babymassage. “Daarna hebben de baby’s meestal veel honger, en slapen ze lang.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER