Kristof Calvo.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof Calvo. © Photo News

Calvo in brief aan De Wever: “Ooit was het uw ambitie om extreemrechts klein te krijgen. Vandaag maakt u ze weer groot”

Kristof Calvo is kandidaat-Kamerlid (voltijds) voor Groen.

76 reacties

  • francois de keyser

    5 jaar geleden
    Met al zijn uitspraken en negativisme creëert Calvo een afkeer van groen en maakt hij uiterst rechts groot. Niet zo slim van Calvo. De uitdrukking : groen lachen past bij hem. Wordt eens vrolijk man, wees positief, dat moet toch ook mogelijk zijn met groen.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Calvo, de PS werkt extreemrechts in de hand, in Vlaanderen hebben ze dat al begrepen, in Wallonië niet, het is daarom dat de spa onder de kiesdrempel terecht komt.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Een donkerrode die simpelweg vraagt om15% van de bevolking electoraal uit te schakelen. Voor de volgende verkiezing vraagt hij het niet meer maar maakt er een "eerlijke" wet van
  • Jef Scheers

    5 jaar geleden
    Awel, Calvo. Je hebt nu eens voor 100% gelijk. 5 jaar geleden stond in de aanloop naar de verkiezingen van 2014 in het programma van de NVA dat de pensioenleeftijd niet zou worden verhoogd. Eén dag na de verkiezingen en we mogen 2 jaar langer werken. De NVA manifesteerde zich toen als de partij voor de werknemers. En inderdaad, ik moet nu 100 Euro minder personenbelasting betalen. Wat NVA er niet bij zegt is dat ze die verlaging 20 keer recupereren via andere kanalen.
  • Erik Maes

    5 jaar geleden
    aan véél reacties te lezen, velen zouden graag terug één Vlaams-Nationale partij willen, heeft Karel Dillen dan destijds die kapitale fout gemaakt, waar Calvo nu van spreekt, toen hij het Vlaams Blok afscheurde van de Volksunie?