Passagier komt om bij dodelijk verkeersongeval in Waregem, drie andere inzittenden raken gewond

Bij een ongeval op de Oosterlaan in Waregem is in de nacht van vrijdag op zaterdag de passagier van een personenwagen om het leven gekomen. De drie andere inzittenden raakten gewond, waarvan twee ernstig.

djr

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet helemaal duidelijk. De wagen reed rond 1.45 uur ’s nachts op de Oosterlaan in Waregem, vermoedelijk vanuit Zulte richting centrum, en knalde daar op een paaltje langs de weg. Het voertuig reed daarna tegen een vrachtwagen en over de middenberm, waarna hij tegen de vangrail belandde.

De brandweer kwam ter plaatse en stelde vast dat een passagier van de auto overleden was. Het gaat om een vijftiger uit Dentergem die vooraan in de wagen zat. De drie andere inzittenden liepen verwondingen op. Een passagier raakte lichtgewond, de bestuurder en een derde passagier werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De twee mensen op de achterbank waren een getrouwde man en vrouw uit Zulte, allebei vijftigers.

De bestuurder was ook een vijftiger uit Zulte. Hij legde een positieve ademtest af en werd verhoord door de politie, maar mocht intussen beschikken. Door zijn verwondingen ligt hij wel nog in het ziekenhuis.

De Oosterlaan was door het ongeval afgesloten van Stationsstraat tot de Zultseweg.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen