Milieuactivist en indianenchef Raoni was vandaag op bezoek in Pairi Daiza.
Volledig scherm
Milieuactivist en indianenchef Raoni was vandaag op bezoek in Pairi Daiza. © Pairi Daiza

Indianenchef Raoni (89) bezoekt Pairi Daiza: “Een hele eer voor ons park”

De Braziliaanse milieuactivist en indianenchef Raoni Metuktire (89) heeft vandaag een bezoek gebracht aan dierenpark Pairi Daiza. De indianenchef is bezig aan een tournée door Europa om fondsen te verzamelen voor het behoud van de biodiversiteit en het Amazonewoud.

5 reacties

  • Eddy Borremans

    5 jaar geleden
    Die schaal in zijn lip is voor geld te ontvangen. Als je klein en oud bent moet je anders het boordje te hoog vasthouden en met jicht gaat dat niet. Vraag me trouwens af wanneer deze rage gaat beginnen. De oorbellen zijn al gekomen nu nog de lip. Ik schat 10-15j en dan lippen ze hier ook zo
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Voor het koffiekransje werden geen plastieken bekertjes en bordjes uitgehaald en werd gevraagd dat ieder zijn kop en ondertas zou meebrengen.Het aantal ondertassen voor de afwas blee(f/k) beperkt (en goed voor het milieu).
  • Sabine Van de Kerkhove

    5 jaar geleden
    Over echte hypocrisie gesproken, opkomen voor het milieu en het natuurlijke leven van de dieren in het woud. En dan met ne vlieger duuzend kilometers afleggen om naar ne panda, die ook duuzend kilometers afgelegd heeft en uit zijn habitat gehaald is, te komen kijken hoe hij opgesloten zit. Doe eindelijk allemaal ne keer normaal, en begin met uzelf, en probeer niet om de schuld op anderen te steken.
  • Lieve Cremers

    5 jaar geleden
    Kan iemand me vertellen wat die schijf van betekenis heeft in zijn onderlip?
  • Lilly Daems

    5 jaar geleden
    Een grote eer ? Dia man ziet dat de dieren niet op hun plaats in het wild zijn . Maar dat de westerling de dieren als circus act gebruiken . Beschamend ! Zéér beschamend !!!