Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe pendelparking voor 1.300 wagens aan metrostation Coovi Anderlecht

Aan het metrostation Coovi-Ceria in Anderlecht is de gloednieuwe Park & Ride Coovi geopend. De parking biedt plaats aan 1.300 auto's en sluit via het gelijknamige metrostation aan op lijn 5 van de MIVB. Op een kwartier brengt de metro de pendelaars van daaruit naar het centrum van Brussel. 

6 reacties

  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Staat een mens in de file om daar te geraken of niet? Je bent vet met een parking in Brussel zoals in Etterbeek als je al in Wavre in de file staat.
  • Johan De Waele

    5 jaar geleden
    Het is een geode zaak dat er P+R voorzien wordt rond Brussel, het is een minder goede zaak dat dit wéér ingewikkeld en betalend moet. Waarom geen voorbeeld aan NL. indien in combinatie met een ticket van de metro of bus een symbolische prijs van 1 euro voor iedereen die de parking gebruikt. En wanneer het voor "gewoon" gebruik is 2 euro per uur. Véél minder administratieve rompslomp en efficienter.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    De metro tram bussen zitten overvol dan nog 1000€ per jaar moeten betalen om Die te nemen +2€parking per dag Zouden beter al de Vlaamse instituten naar nieuwe Vlaamse stad tussen Zaventem-Antwerpen waar de nieuwe treinverbinding is
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    En hoe lang duurt om de parking in te rijden en dan een metrostel op de kop te tikken en op einde van de dag om buiten te geraken.Dus veel succes Smet en de rest maar weeral 14 miljoen euro ofte circa 600 miljoen frank aan belastinggeld over de balk. Jongens toch.
  • Erika De Neef

    5 jaar geleden
    Dus voor een werkende komt dit neer op 400€ extra per jaar.