.
Volledig scherm
. © Plopsa

Plopsa belooft nieuwe werknemers ‘tekenpremies’ tot 10.000 euro

Pretparkgroep Plopsa gaat bepaalde nieuwe werknemers een “tekenpremie” geven tot 10.000 euro. Ze krijgen die al uitbetaald met hun eerste loon. Het bedrijf hoopt zo de concurrentie te snel af te zijn in de strijd om personeel.

24 reacties

  • Walter WOUTERS

    5 jaar geleden
    Dit zou men bij defensie moeten geven i.p.v. nu zelfs d ziektedagen niet te registreren indien men vooraf recup of verlof nam, dit is de militair exploiteren omdat er een paar officieren gretig gebruik maken van hun machtsfunctie.....
  • ronny cuypers

    5 jaar geleden
    Goede werkkrachten worden steeds schaarser. Logisch dus dat bedrijven er alles aan doen om de concurrentie voor te zijn. Maar niet getreurd, als links weer aan de macht komt zal dat snel opgelost zijn.
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Overal bij (grote) firma's zie je leegloop.. en ook een bonus om bepaalde posities op te vullen. HR is hier de oplossing maar, ofwel stellen ze te hoge eisen en komt er niemand (in aanmerking) ofwel stelt men hoge eisen, maar kan het niet schelen of je nederlands kan of niet. Op het einde van de rit, zijn de collega's daar de dupe van en zijn ze na verloop van tijd weg. Je lokt opportunisten weg en zet die rotte appels in uw mand. Veel plezier!
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Als je een goede werkgever bent, komen de mensen vanzelf bij je werken. Werknemers lokken met zulke hoge bonussen vind ik zielig en dan weet je dat het er niet normaal aan toe gaat. Dit komt over als smeken om toch maar een potentiele werknemer te vinden. trek de lonen omhoog, dan komen ze vanzelf en hoe je volk tevreden, dan blijven ze ook.
  • CV DL

    5 jaar geleden
    Beter een goede werkomgeving scheppen waar sollicitanten als vliegen naar honing komen. Zegt genoeg over de pretparken eigenlijk