Donald Trump
Volledig scherm
Donald Trump © Photo News

Personeel Deutsche Bank zou in 2016 “verdachte activiteit” hebben opgemerkt op rekeningen Trump

Medewerkers van Deutsche Bank die gespecialiseerd zijn in antiwitwasbeleid, zouden in 2016 en 2017 verdachte activiteiten opgemerkt hebben op de rekeningen van Donald Trump en van zijn schoonzoon Jared Kuschner. In plaats van de controleautoriteiten hun werk te laten doen, zou de directie ervoor gekozen hebben de zaak niet verder te laten onderzoeken

11 reacties

  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    @ jean west. Die complottheorieën geraken na 2 jaar echt afgezaagd. Jullie mogen nog over het bewijsmateriaal struikelen dan nog ontkennen jullie het en doen het af als fake, complot van de democraten, linkse pers... Mueller mag niet getuigen, Mc Gahn moet zijn smoel houden, een rapport van 400 blz wordt gedistilleerd naar 4 blz Trump "waarheid" maar neen er zijn geen bewijzen? Get real!
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Edmond Dantès U woont blijkbaar niet in de USA want dan zou je zo geen onnozele praat verkopen. De Obama en Clinton kliek kunnen nog steeds hun verlies niet verwerken en proberen alles om hem in een slecht daglicht te zetten.
  • Steve Warson

    5 jaar geleden
    De eerste gangsterpresident, "democratisch" verkozen dankzij de door Rusland gemanipuleerde en vervalste verkiezingen. Méér dan 10.000 leugens op amper 2 jaar. Qua diplomatie en handelsbeleid ligt hij zowat met de halve wereld overhoop. Uiteraard zijn er verdachte transacties, het tegendeel zou verbazen. Ooit mag hij een oranje overall aantrekken en zal hij ook dan erin slagen om er geld aan te verdienen.
  • Luc Deville

    5 jaar geleden
    Geen enkel probleem voor anti establishment politiekers mogen hoe meer ze frauderen, bedriegen, liegen enz enz hoe liever hun volgelingen het hebben. Zelfs als ze zelf overduidelijk bedrogen en bestolen worden blijven de volgelingen hen trouw.
  • Andre Perneel

    5 jaar geleden
    Een nieuw been gevonden , zijn het de Russen niet meer ? Onnozelaars , besteedt uw tijd nuttig , mijn gedacht !
  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruitgang gesprekken wapenbestand: zondag nieuwe ronde

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Protesten in Tel Aviv voor vrijlating gijzelaars - Geen vooruit­gang gesprekken wapenbe­stand: zondag nieuwe ronde

    Tijdens de onderhandelingen in Egypte over een wapenbestand tussen Israël en Hamas is zaterdag geen vooruitgang geboekt. Dat hebben vertegenwoordigers van beide partijen gemeld. Zondag volgt een nieuwe ronde. Het voorstel voorziet in een tijdelijk staakt-het-vuren en de vrijlating van Israëlische gijzelaars en Palestijnse gevangenen. Ondertussen demonstreren Israëliërs in Tel Aviv tegen Benjamin Netanyahu. Zij vinden dat hun premier te weinig doet om de gijzelaars uit Gaza terug te halen en hen in gevaar brengt met het geplande offensief in Rafah. Lees hier de ontwikkelingen van zaterdag 4 mei terug.
  2. Groot-Brittannië maakt bocht: Oekraïne mag Rusland direct aanvallen. Hoe gevaarlijk is dit?
    PREMIUM
    65

    Groot-Brittannië maakt bocht: Oekraïne mag Rusland direct aanvallen. Hoe gevaarlijk is dit?

    Oekraïne krijgt groen licht van de Britten om diep achter de frontlijn Russisch grondgebied te raken met langeafstandsraketten. Steden in het westen van Rusland komen nu in het vizier van Oekraïne. Waarom deze plotse bocht? Rusland raken was toch een rode lijn? Zullen nog meer landen volgen? Hoe zal Rusland reageren? “We mogen een Russische hybride aanval niet uitsluiten”, zegt professor internationale politiek Sven Biscop (UGent).