De boze agent in gesprek met een ramptoerist.
Volledig scherm
De boze agent in gesprek met een ramptoerist. © Bayerische Rundfunk

Duitse agent is het beu en toont verkeersdode aan ramptoeristen

Een Duitse politieagent heeft ramptoeristen die foto's maakten van een dodelijk ongeval uit hun voertuig gehaald en gezegd dat ze moesten kijken naar het lijk. Een opvallend wapen tegen kijkers die met hun gedrag steeds vaker de hulpdiensten belemmeren.

148 reacties

  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Een goede straf zou zijn dat men een heel jaar gratis mee werkt met de ambulanciers, die steeds ter plaats moeten komen. Misschien dat men dan eens gaat beseffen hoe gevaarlijk het is om te snel of onder invloed te rijden.
  • Cecarine De Smet

    5 jaar geleden
    Politie heeft overschot van gelijk, mogen dit hier in België ook toepassen.....de pottekijkers kunnen zich dan wat rapper verplaatsen zodat de hulpdiensten doorkunnen. Een andere zijn miserie us voor deze pottenkijkers sensatie.....echt beschamend!!
  • Patrick Herie

    5 jaar geleden
    diene agent verdient opslag... zouden ze beter hier ook eens doen.. daar hebben we er ook genoeg van ...ramptoeristen...
  • Vanessa Vander Heyden

    5 jaar geleden
    Respect voor deze agent , zou meer mogen gebeuren. Dikwijls staat het al op sociale media terwijl de familie nog niet is ingelicht . Schande !
  • Jane Doe

    5 jaar geleden
    Agent heeft groot gelijk! Foto's nemen of filmen als getuige van een incident, bv een handgemeen of iets , puur met de intentie dat achteraf aan politie, gerecht of advocaat over te maken. Dan denk ik, ok. Maar die ramptoeristen...Puur soort. Al lastig als ik iets of wat in richting moet kijken om veilig te kunnen passeren. Kijk graag horrorfilms, is toch nep, maar zelfs doden op 't nieuws 'Brrr, neen dank u'. Ik film liever leuke zaken zoals een egeltje dat knorrend in mijn hof rondloopt...