AFP
Volledig scherm
© AFP

Op verkiezingsdag voeren politieke partijen geen campagne, voor Twitter maken ze een uitzondering

Het grote kopstukkendebat was gisteren het slotoffensief van de verkiezingscampagne van de politieke partijen. Tenslotte is verkiezingsdag een laatste ‘rustdag’, en wordt er geen campagne meer gevoerd. Of toch wel? Op sociale media zoals Twitter lijken politici alvast een uitzondering te maken.

2 reacties

  • Ronny Martin

    5 jaar geleden
    Zal nogal niet kunnen...
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Er ontbreekt 1 partij die wel fatsoen heeft.....en die heeft mijn stem gekregen. PVDA.
  1. POLITIEKE ANALYSE. “Waarom Conner Rousseau vooral enthousiaste senioren opzoekt”
    PREMIUM

    POLITIEKE ANALYSE. “Waarom Conner Rousseau vooral enthousias­te senioren opzoekt”

    Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: waarom Conner Rousseau dezer dagen optrekt met zilvergrijze socialistische militanten en niet met jonge kiezers. “Het publiek dat u ademloos naar hem ziet luisteren, is helemaal niet het doelpubliek. Het doel zijn de camera’s en journalisten die als rondreizende handelaars in nieuws en beeld met de karavaan meereizen.”
  2. Toenmalige partner (78) van Annie De Poortere legt na 30 jaar gedeeltelijke bekentenis af, familie reageert: “Nooit deze opheldering verwacht”
    Update

    Toenmalige partner (78) van Annie De Poortere legt na 30 jaar gedeelte­lij­ke bekentenis af, familie reageert: “Nooit deze ophelde­ring verwacht”

    De ex-partner van Annie De Poortere, Hans D., is aangehouden door de onderzoeksrechter. De vrouw uit Sint-Martens-Latem verdween 30 jaar geleden en haar lichaam werd afgelopen weekend teruggevonden in een tuin vlakbij haar woning. Haar toenmalige man, die ondertussen gedeeltelijke bekentenissen zou afgelegd hebben, verschijnt binnen de vijf dagen voor de raadkamer. Dat laat het Oost-Vlaamse parket weten. De familie van Annie reageert onthutst op de ontwikkelingen en hoopt op antwoorden.
    Sint-Martens-Latem