Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © BELGA

OVERZICHT. Bekijk hier alle voorkeurstemmen

Stilaan lopen ook alle voorkeurstemmen binnen. Bekijk hieronder het voorlopige aantal voorkeurstemmen per kieskring.

5 reacties

  • Katrien Delie

    5 jaar geleden
    Het vlaams belang is de tweede partij en maar best ook. Hun programma is toch ok ? Wat is er nu verkeerd aan de mening hebben dat er eerst voor onze eigen mensen moet gezorgd worden in plaats van het ocmw van de wereld te zijn? Wij langer werken om al degenen te onderhouden die hier komen profiteren? Best dat Maggie Deblock een serieuze deun gekregen heeft, want met zulke politici zijn we niets . De vlaming heeft dat toch door. Hopelijk verschrompelt haar partij nog verder.
  • Karel Vanrumste

    5 jaar geleden
    Hoe zwart kan Vlaanderen zijn, als alleen migratie een rol speelt in ons leven...., zijn wij te bestellen in de middenklasse om ons sociaal nog zorgen te maken. Misschien leven de meeste middenklassers boven hun stand. Allemaal een SUV en 3 vakanties op een jaar. Arm Vlaanderen.!
  • David Lievens

    5 jaar geleden
    Calvo ging premier worden, hij geraakt nog niet aan meer voorkeurstemmen dan de nr 2 vd nva.
  • Luc Vereecke

    5 jaar geleden
    Dit gebeurt als de mensen de graaiende politiekers beu zijn, in dit land als nergens ter wereld zijn er zoveel politieke graaiers te onderhouden.
  • Luc Carlier

    5 jaar geleden
    Als reden van Vlaams Blok winst lees ik NERGENS de echte reden naast het migratieprobleem: justitie faalde onlangs op een desastreuze manier, en daardoor deze gigantische proteststem! Zeker weten!