Conleth Hill als Varys in 'Game Of Thrones'.
Volledig scherm
Conleth Hill als Varys in 'Game Of Thrones'. © HBO

Eerste ‘Game Of Thrones’-acteur geeft het toe: “Ik ben niét blij met het lot van mijn personage”

TVConleth Hill (54), de acteur de 8 seizoenen lang de rol van de slimme Varys speelde in de HBO-reeks ‘Game Of Thrones', is de eerste die er openlijk mee naar buiten komt: “Nee, ik ben niet blij met het einde.” Opgelet, dit artikel bevat spoilers voor het laatste seizoen van ‘Game Of Thrones’.

6 reacties

  • Jeffrey van den Abeel

    5 jaar geleden
    Man man man ik volg game of thrones al van aflevering een en kheb de boeken gelezen dees is echt bagger ni de uiteindelijke uitkomst maar de manier waarop ze er naar toe zijn gegaan is echt zwak der ware zeker nog 4 seizoenen nodig om het einde deftig vast te leggen maar D&D wilde aan star ware beginne lazy wrighting is het gevolg en en slecht einde.
  • Wendy Hostyn

    5 jaar geleden
    Hij heeft gelijk imo. Het was ook het slapste script dat ze hadden kunnen schrijven voor dit laatste seizoen.
  • Bjorn Van Audekercke

    5 jaar geleden
    Toni, sorry maar je hebt over Game of Thrones duidelijk geen moer verstand... Zonder bronmateriaal zijn D&D simpelweg incapabele schrijvers
  • Christophe Braem

    5 jaar geleden
    Hij heeft al zelfs al eerder verteld in een interview dat hij niet tevreden was met hoe seizoen acht verliep. Nogmaals eens bewijs. @Toni van belle Als je denkt dat die reactie één is van teleurstelling omdat GoT afgelopen is, dan zou ik eens naar de oogarts gaan.
  • Toni van belle

    5 jaar geleden
    Dikke zever.... Natuurlijk is hij teleurgesteld . Het is voorbij na bijna 10 jaar goed geld verdienen. Vrienden vaarwel zeggen ..tis alsof het einde van je scouts kamp. Terug naar de realiteit da's al. Meer niet. In mijn tuin groeit er een pissebloem naar rechts en alle andere naar links misschien kun je daar ook een artikel van schrijven? Pfffff