BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Verrassing: Gert Verheyen laat Club Brugge links liggen en gaat terug aan de slag als tv-analist

Belgisch voetbalVan een verrassing gesproken. Terwijl er momenteel een aanbod op tafel lag om de assistent van Philippe Clement te worden bij Club Brugge, keert Gert Verheyen terug naar het tv-scherm. Hij wordt volgend seizoen opnieuw cocommentator bij Proximus Sports en analist bij Sporza.

49 reacties

  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Jan Bonden!! Gert is nen boer en nen gebruikt zijn verstand , Als nen boer ondervind dat hij het niet aankan heeft hij het liever over aan een ander. Dat wil daarom niet zeggen dan wij Gert gaan achteruit steken hij is nog altijd een boegbeeld in Brugge en hij zal niet laten om naar Brugge te komen. Van de Club supporters is hij nog altijd werkomen en op hun handen gedragen.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Al die analisten kosten veel geld en ze dragen sportiefs bij. Ze zitten maar wat ondereen te kletsen en te zeuren.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    De Gert wil alleen nog plezante dingen doen in het leven en daar hoort Brugge niet bij.
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Ik denk dat verheyen gewoon geen zin meer heeft om alle dagen met druk te werken. Als tv-analist krijg je een zeer ontspannende job. en verheyen is ook niet echt geschikt om ergens trainer te worden, hoe hij oostende heeft verlaten spreekt boekdelen en ik heb hem nooit zien coachen aan de zijlijn. Praten gaat hem gemakkelijker af dan doen.
  • avelino garcia

    5 jaar geleden
    Hij had gedacht T1 te worden bij Brugge daarom heeft hij ook ontslag genomen bij Oostende , hij wist toen al dat Leko moest vertrekken.