Fabrizio werd op het strand met een andere vrouw gezien
Volledig scherm
Fabrizio werd op het strand met een andere vrouw gezien © Instagram

Exit Pommeline? Fabrizio gespot met een andere vrouw

ShowbizzEr wordt al een tijdje geopperd dat Pommeline en Fabrizio uit elkaar zijn en dat lijkt een foto in de Nederlandse media nu te bevestigen. De Limburgse tattoo-artiest werd immers gespot op het strand met een andere vrouw.

9 reacties

  • guy vermeulen

    5 jaar geleden
    als ge daar geld mee kunt verdienen ,ik zou het niet willen dat ze die zever neer pennen . Te lui om te werken ,meer niet .
  • Patrick Claeys

    5 jaar geleden
    Aj aj aj.... zo erg! Al dat papier, al die kostbare tijd, allemaal zinloos verloren gegaan aan dergelijk overbodig nieuws!
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Ja heel serieus allemaal , Lindsey... Merijn laten staan voor F. En F. en P. waren al zo goed als samen toen hij deelnam als verleider. Het enige stabiele daarvan is het steeds terugkerende patroon.
  • lindsey clauw

    5 jaar geleden
    Er zijn er hier die zeggen van de ene op de andere. Maar Fabritz en Pomm zijn zeker een jaar samen geweest (en zijn het mss nog) hij heeft ook niks gedaan op temptation omdat hij zo niet is
  • Juliette Francois

    5 jaar geleden
    Van de één op de ander, van de ene op de andere. Intiem zijn, heeft niets met liefde te maken voor die mensen. Die weten niet wat liefde is. Dit kan trouwens ook een publiciteitsstunt zijn. Staan veel te graag in de schijnwerpers.