Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Misleidende brieven rond groepsaankopen doen de ronde

EnergieAlmaar meer gezinnen ontvangen brieven van groepsaankopen die de indruk wekken dat ze door hun gemeente of stad zijn georganiseerd. Misleidende termen als ‘de groepsaankoop van de Mechelaars’ of ‘bespaar geld met zoveel mogelijk Brechtenaren’ hebben echter op geen enkele manier een link met de gemeente of stad van de bewoners. Maar hoe merkt u het onderscheid? En zijn groepsaankopen ook echt voordeliger?

11 reacties

  • patrrik versys

    5 jaar geleden
    Waarom doet de overheid er dan niets aan, dat kan toch niet moeilijk zijn. Hun adres of webadres zal wel op de brief staan
  • Guido Verbist

    5 jaar geleden
    Dat is een misdrijf.Waar staat het gerecht ? Dat moet ophouden de mensen te misbruiken in zo'n campagne.
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Groepsaankopen, mooi marketing woordje. Als je zelf een klein beetje rond kijkt heb je die groepsaankopen niet nodig. Daar zit tenslotte ook wel ergens een goed verscholen commissie op voor een of ander geslepen mannetje.
  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Multimedia is zeer interessant ! Worden constant lastiggevallen met alle denkbare aanbiedingen en reclames, om zot van te worden ! Waar is de wet op onze privacy nu ?
  • vicky vanderweyen

    5 jaar geleden
    Heb gisteren inderdaad zo een brief van Mega in mijn brievenbus gekregen,de enige betrouwbare energie vergelijking is de vregg,die raadpleeg ik regelmatig.