REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Merkels partij CDU keldert verder in peiling naar laagste niveau ooit

De Duitse christendemocraten van de partijenbond CDU/CSU onder leiding van bondskanselier Merkel staan in een zaterdag gepubliceerde peiling op het laagste niveau ooit. 

3 reacties

  • Lot Claeys

    5 jaar geleden
    Dat was het wat Merkel bedoelde met ''Wir schaffen das''... Proficiat, Frau Merkel. Kijk naar Duitsland en je merkt wat er gebeurt wanneer je een volk zijn nationaal gevoel afpakt. Zie naar Denemarken wat er gebeurt wanneer een sociale partij dat snapt.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De vraag is of men links gestemd heeft voor hun migratiestandpunt of omdat men de afbraak van de welvaartsstaat na 2008 beu is, jean-luc barra. Ook de Ware Finnen kunnen op steeds minder begrip rekenen bij de echte Finnen. Eigenlijk zijn daar zelfs geen niet-Europese migranten. En er zijn nog landen waar de slinger aan zijn terugkeer beweging begonnen is.
  • Jean-Luc BARRA

    5 jaar geleden
    Wir schaffen das heeft dus duidelijk niet gewerkt. In DENEMARKEN daarentegen hebben de sociaal-democraten wel geluisterd naar het volk en hebben ze met een links socio-economisch programma en rechts streng immigratiebeileid een fikse overwinning behaald.