76.000 mensen stemden op de Plezantste Vereniging: deze drie tips helpen je naar de top

Razendpopulair. Zo kunnen we onze verenigingen zeker noemen in Vlaanderen. Maar liefst 55 procent van de Vlamingen zit er in minstens eentje. Maar welke groep is nu eigenlijk het plezantst? Het Nieuwsblad zoekt het uit met een stemming. Al 76.000 mensen hebben hun stem achtergelaten, maar de strijd gaat nog door tot 16 juni. Wij leggen je uit hoe je jouw kansen tot de winst nog kan verhogen in drie simpele stappen.

mrra

Stem hier om jouw favoriete vereniging tot Plezantste Vereniging te kronen.

Wij zijn sinds 3 juni samen met onze lezers op zoek naar de Plezantste Gemeente. Breng hier tot 16 juni jouw stem uit en kijk hoe goed jouw favoriet scoort op 22 juni. Onze jury gaat ter plaatse bij de winnaars van elke provincie en schrijft een heus rapport uit. Wie het best scoort, krijgt op 29 juni het geweldige nieuws: zij mogen zich de beste vereniging van Vlaanderen kronen. En dat levert nog iets op ook: een cheque van 1.000 euro.

LEES OOK. Van pofbroeken tot riemen als flesopeners: deze geheimen gaan schuil achter historische uniformen van Scouts, Chiro en KSA

Zin om te winnen en de Plezantste Vereniging te worden? Vergeet dan zeker deze drie stappen niet:

  1. Belangrijk: jullie zijn een vereniging. Jullie sterkste punten zijn sowieso jullie leden. Spoor ze aan, maak hen warm. Misschien wil “de bomma” van jullie jongste lid ook wel stemmen? Of dacht je er al aan om eens te polsen of de oud-leden hun favoriet al meededen?
  2. Een knap uitzicht is het begin van succes. Met enkele klikken helpen we je om gepersonaliseerd promotiemateriaal te maken. Want een affiche of een omslagfoto op Facebook kan wonderen doen. Download het materiaal op nieuwsblad.be/materiaal.
  3. Wist je al dat de hashtag #PlezantsteVereniging bestaat? Tag jouw zotte acties dus zeker met die hashtag, want wie weet krijgen wel meer mensen zo jullie harde werk te zien en help je de twijfelaars over de virtuele streep.

LEES OOK. Zo plezant vinden Vlamingen het verenigingsleven: hoeveel zijn er eigenlijk? En welke is het populairst?

OPROEP. Haal jij een zotte actie uit met je vereniging om stemmen te ronselen? Stuur jouw filmpje naar oproep@nieuwsblad.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen