ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

Frans Bauer wil later naast zijn vader begraven worden: “Ik heb mijn stukje op het kerkhof al besteld”

ShowbizzFrans Bauer (45) gaat en drukke zomer tegemoet. In Primo vertelt hij over zijn zomerplannen, maar hij kijkt ook al naar wat daarna komt. Ver daarna, zelfs. Zo vertelt de zanger over wat er met hem moet gebeuren na zijn dood. “Ik vind het wel belangrijk dat dat al geregeld is”, klinkt het. “De dood hoort nu eenmaal bij het leven.”

2 reacties

  • René Schoeters

    5 jaar geleden
    Ik begrijp niet wat iemand daaraan heeft, voor de rest lijkt het mij wel een toffe peer!
  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    Sympatieke nederlander.Daarom ook terecht populeir bij ons.Top kerel!
  1. Camille lost exclusieve details over concerten in het Sportpaleis: “Elke 9 minuten een andere outfit”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Camille lost exclusieve details over concerten in het Sportpa­leis: “Elke 9 minuten een andere outfit”

    62.500 zielen. Eén toverspreuk: CAMILLE. “Het wordt magisch, ik sleur maar liefst 28 dansers mee het podium op”, blikt de popster vooruit naar het Sportpaleis. Haar allereerste op - zeer straf - haar 22ste, en meteen in viervoud én uitverkocht. “Er gaat zoveel gebeuren dat er zelfs dingen kunnen mislopen.” Daarom als grote steunpilaar in haar kielzog: lief Dino Verhelst (24) om tien kledingwissels in goede banen te leiden. “Hopelijk stoot hij zijn hoofd niet zoals tijdens de repetitie.”
  2. Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”
    PREMIUM
    TV

    Ruben en Manu kennen de pijn van net voor finale van ‘De mol’ te sneuvelen: “Nochtans had ik de ultieme tip in mijn molboekje staan”

    Charlotte, Michaël, Bernard en Senne strijden zondag in de voorlaatste aflevering van ‘De mol’ voor de drie finale-tickets. Wie sneuvelt er nog op de valreep? Ruben Van Gompel en Emanuelle (Manu) Santana Marques weten precies hoe pijnlijk het is om af te vallen met zicht op het eindspel en de bijhorende geldpot. Waarom haalden zij destijds de grote finale nét niet en hoe blikken zij terug op hun vroegtijdige exit? En wie is dit jaar hun hoofdverdachte? “Ik vind dit de moeilijkste editie ooit.”