Sebastian Vettel.
Volledig scherm
Sebastian Vettel. © Photo News

Ferrari vraagt herziening tijdstraf voor Sebastian Vettel in GP Canada

Formule 1F1-renstal Ferrari heeft bij de Internationale Autosportfederatie FIA een verzoek ingediend om de tijdstraf te herzien die Sebastian Vettel iets meer dan een week geleden kreeg tijdens de Grote Prijs Formule 1 van Canada, zo maakte de renstal maandag bekend.

8 reacties

  • Lucien Mertens

    5 jaar geleden
    Die straf was ook onterecht.
  • Guy Custers

    5 jaar geleden
    Er zijn nog 5 andere straffen die hem boven het hoofd hingen maar die ze voor de lieve vrede terzijde gelaten hebben. 1.hij parkeert zijn wagen niet in Park Vermey. 2.Zo onttrekt hij de wagen aan de weging. 3.hij verplaatst zijn wagen nog na immobilisatie na de race=verboden. 4.hij onttrekt zichzelf aan de weging. 5.Hij is niet present voor het intervieuw=verplicht. Misschien moeten de stewards deze overtredingen toch maar opnieuw in overweging nemen!?
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Marc Steyaert maar Vettel was van de baan gegaan en dan moet hij zorgen dat hij vrij baan heeft als hij weer op de baan komt en al zeker de achterliggers niet hinderen. hij kan rechtdoor rijden zonder probleem maar weet dat hij niet te veel kracht op zen banden mag zetten omdat ze vuil zijn en dus minder grip daarom sluit hij de deur wat dus gevaarlijk is. terechte straf en bij u plaats verdedigen moet je nog niet de andere in de muur willen duwen.
  • johnny nieste

    5 jaar geleden
    Als de straf van Vettel kan ongedaan gemaakt worden, moet men zeker deze van Max in Monaco ook terugzetten. tenslotte treft hier Max geen enkele fout, maar wel de teamleiding. Max mocht vertrekken en kon op dat moment Bottas niet zien.Het team een (geld)boete opleggen akkoord. Zeker geen 5 sec voor Max.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Marc Steyaert, Vettel deed een unsafe maneuvre. Komt terug op de baan vanuit het gras waarop hij nog gas gaf, en verhindert Hamilton doorgang. Lewis moest diep in de remmen om een crash te vermijden.