De oprichter van het bedrijf Mom's Organic Market, Scott Nash, at yoghurt, room en vlees die over de datum was om een punt te maken.
Volledig scherm
De oprichter van het bedrijf Mom's Organic Market, Scott Nash, at yoghurt, room en vlees die over de datum was om een punt te maken. © Getty Images

Deze man at jaar lang eten dat over datum was

De hoogste baas van het Amerikaanse voedingbedrijf Mom's Organic Market at een jaar lang allemaal etenswaren die eigenlijk over de datum waren. Het goede nieuws: hij leeft nog steeds. Reden om dit te doen? De afvalberg.

17 reacties

  • Zjos Peeters

    5 jaar geleden
    Wat heeft die nu willen bewijzen? Dat de voedselveiligheid in de fout gaat?
  • Marc De Cock

    5 jaar geleden
    "Experts vinden het eten in onze winkelrekken te goedkoop"! Wel oké, laat ons dan 2 tarieven hanteren. Een voor de gewone consument en een voor die experts. Wedden dat die experts rap van gedacht zullen veranderen?
  • verte dantez

    5 jaar geleden
    Ik wil ze niet te eten geven diegene die al jaren uit de vuilbak moeten zoeken om te eten.Grtjs weggooi hypocrieten.
  • André Baele

    5 jaar geleden
    Ik heb al verschillende keren iets opgegeten dat over tijd was. Niet dat ik daar bang voor ben maar ik stel wel vast dat de smaak soms hsel anders is. Bij sommige etenswaren voel je dit ook direct aan je maag. Ik vermijd het toch liever maar of dit nu zo slecht is voor de gezondheid weet ik niet maar soms voel je het wel. Wat zeker is dat is dat je er niet aan dood gaat. Maar er geen rekening mee houden zou ik nu ook niet doen.
  • NOEL CLAES

    5 jaar geleden
    Te goedkoop ??? Duur ja. Plus smaakloos. Dus na 2 of ten laatste 3 dagen weggooien.