AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump legt uit waarom hij aanval op Iran afblies: “Generaal zei me dat er 150 doden zouden vallen”

Donald Trump blies tien minuten voor de geplande aanval op Iran die militaire actie af omdat daardoor 150 mensen zouden kunnen omkomen. Dat heeft de Amerikaanse president uitgelegd op Twitter.

37 reacties

  • Gert De Vries

    5 jaar geleden
    Hoe heeft onze minister van Buitenlandse Zaken (en de VN) al gereageerd op dit Amerikaans oorlogzuchtig gedrag ? Net zo afkeurend als de reacties van de hln-lezers / kiezers hier ? Kom op minister Didier Reynders, laat via twitter en andere duidelijk verstaan dat de Belg wil dat de Amerikanen het daar vandaag nog afbollen. Of gaan wij Europeanen binnenkort de Iraanse vluchtelingen met open armen moeten ontvangen en opvangen ?
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Ik durf mijn handen niet in het vuur te steken om te beweren dat Iran geen atoomwapens heeft net zoals Noord-Korea. @Jan de reus, menselijke beslissing?? Verantwoord handelen?? Amai! Als de VS zo blijft voortdoen landen te bedreigen zal het wel eens op de verkeerde botsen want iedereen wil nu zo snel atoomwapens bouwen als afschrikmiddel tegen de VS omdat ze die economische maatregelen beu zijn.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    De USA is de agressor, ze hebben er niets te zoeken. Steeds lokken die oorlogen uit, steeds met leugens.
  • haji najib

    5 jaar geleden
    Lafaard je weet dat je aan imago schade gaat lijden daarom. er zouden150 mensen kunnen omkomen percies of die clown daar echt om geeft lulkoek!
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    alsof die 150 hem iets kunnen schelen. En als de amerikanen aanvallen zijn het er meestal meer. Ze zijn op oorlogspad, niet meer en niet minder. Hun economie en wapenindustrie moet draaien en, daar zijn andere landen altijd het slachtoffer van