Photo News
Volledig scherm
© Photo News

WK vrouwenvoetbal. Frankrijk stuurt Brazilië naar huis - Kameroen weigert tot twee keer toe verder te spelen, Engeland stoot door

WK vrouwenvoetbalFrankrijk blijft meedoen in het WK voor vrouwen in eigen land. De thuisploeg stuurde Brazilië in Le Havre na verlenging naar huis. Het duel in de achtste finales eindigde in 2-1. In de 106e minuut maakte aanvoerster Amandine Henry de beslissende treffer. Frankrijk speelt in de kwartfinales tegen de winnaar van het duel tussen Spanje en titelhouder Verenigde Staten.

12 reacties

  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Pff, 2 cm buitenspel, is daarvoor de VAR in leven geroepen? En wanneer zet men het beeld stop? Als de bal al enkele meter weg is? Nu zou het 2-1 zijn geworden en was er nog wat spanning, daarna werd het 3-0 en de match was afgelopen met nog een half uur te spelen!
  • robert dumortier

    5 jaar geleden
    Ik vind de arbitrage wraak roepend ze hadden gelijk moesten het spel stilgelegd hebben! het is echt niet meer eerlijk ze beslissen volgens het hen zint! zo iets moet men afvoeren dit is geen kampioenschap waard.
  • Fonz Ooms

    5 jaar geleden
    De voetbal VAR moet dringend les volgen bij de hockey VAR.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Ik vond de arbitrage bedenkelijk en in het voordeel van de Fransen
  • Rudy Mestdag

    5 jaar geleden
    Begrijpelijke actie van de speelsters van Kameroen . Heb er alle begrip voor . De VAR doet meer slecht dan goed . Afschaffen , of nog eens goed bekijken .