An Lemmens en Sam Ostyn
Volledig scherm
An Lemmens en Sam Ostyn © Joel Hoylaerts / Photonews

An Lemmens toont nieuwe vriend op Rock Werchter

Rock WerchterDat An Lemmens (38) een nieuwe vriend heeft, maakte ze in december vorig jaar al bekend, en ook op haar Instagrampagina maakt Sam Ostyn regelmatig zijn opwachting. Maar het koppel verscheen vrijdag op Rock Werchter voor de eerste keer in het openbaar. 

0 reacties

  1. De man achter Werchter: Herman Schueremans (69), van nerdy btw-ambtenaar tot grootste festivalpaus van het land
    PREMIUM

    De man achter Werchter: Herman Schuere­mans (69), van nerdy btw-ambtenaar tot grootste festival­paus van het land

    Zelf geeft Herman Schueremans (69) al jaren geen interviews meer en zal hij dat wellicht ook nooit meer doen. Terwijl de Rock Werchter-baas zichzelf vooral (terecht) ziet als de man die zijn volk leerde ‘festivallen’, is hij tegelijk de vele kritiek rond zijn prijzenpolitiek en festivalorganisatie beu. Daarom nu al het definitieve portret van ‘De Schuer’: destijds een wat bestofte btw-ambtenaar die uitgroeide tot de grootste festivalpaus van België en ver daarbuiten.
  2. Eerste artiesten reageren op afgelasting festivalzomer: "Duizenden euro's die we kwijtspelen én geen promo. Dit is een ramp!”
    Festivals

    Eerste artiesten reageren op afgelas­ting festivalzo­mer: "Duizenden euro's die we kwijtspe­len én geen promo. Dit is een ramp!”

    Geen Graspop. Geen Rock Werchter. Geen Tomorrowland. Geen Pukkelpop. Een dikke streep door onze festivalzomer. En een nog grotere door de financiën van onze artiesten. “Dit betekent duizenden euro’s die we kwijtspelen: een ramp”, reageert metalband Fleddy Melculy. Al blijkt het wegvallen van promo en het genot van live optreden voor de fans, nog erger. “Een nieuwe plaat komt pas écht tot leven op de festivals”, zegt Eefje De Visser, die voor het eerst op Rock Werchter zou staan. “En toch zullen we er ons moeten bij neerleggen...”, aldus Emma Bale.