Fan van roze? Dan moet je dit ijssalon gezien hebben

© mvn

Een roze vloer. Een roze koelkast. Een roze toonbank. Wie het nieuwste ijssalon van Brugge binnen stapt, waant zich in een andere wereld. The Unicorn House opent vandaag de deuren.

tlg

In de Wollestraat in het centrum van Brugge opent vandaag The Unicorn House. Het is de tweede horecazaak van de ondernemende familie Van den Bossche uit Sijsele. Zij baten naast de deur ook het populaire House of Waffles uit.

“En daar merkten we dat er heel wat vraag is naar ijsjes”, klinkt het. “Zo groeide het idee om naast de deur een ijssalon uit te baten. Het is nu de bedoeling om dat in de warme zomermaanden open te houden. Daarna zien we wel wat de toekomst kan brengen.”

Dochter Julie is gek op alles wat roze is en mocht zich met de inkleding bezighouden. Het resultaat: een volledig roze interieur. “Het is de bedoeling dat mensen echt een sprookjeswereld binnen stappen zodra ze over de drempel komen”, zeggen de zaakvoerders.

Maar roze tafels zijn er niet, want er zullen alleen ijsjes om mee te nemen verkocht worden. Klanten kunnen op een roze zitbank op hun ijsje wachten of er eentje kiezen, maar opeten gebeurt in de stad zelf. “We zullen het ijs zelf draaien in het atelier achteraan. En mensen kunnen kiezen tussen een twintigtal smaken.”

Met het stralende weekend voor de deur hoopt The Unicorn House dan ook op een vliegende start. Schrik voor de concurrentie van de vele andere ijssalons in de Breydelstad hebben ze niet. “Wij zijn alleszins de enige in de straat en de ruime omgeving. En Brugge is groot genoeg voor verschillende ijssalons. Wij hopen gewoon het verschil te maken met onze originele inrichting.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen