Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Democraten willen via het gerecht fiscale gegevens van Trump verkrijgen

De Democraten in het Amerikaanse Congres willen via het gerecht de fiscale gegevens van de Republikeinse president Donald Trump verkrijgen.

7 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "Trump weigert heftig ze vrij te geven" : zegt wel genoeg, zeker?
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    @ Phillippe Dierickx. Moest je echt de geschiedenis kennen zou je weten dat dit reeds gebeurde. Die president was Barack Obama. De republikeinen konden echt geen zwarte president verdragen. Het ENIGE wat Trump doet is alles terugdraaien. Hij verwezenlijkt niets hij probeert Obama uit te gommen.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Trump is het epitoom van de teloorgang van de Verenigde Staten. Het is intussen overduidelijk dat ze hun grip op de wereld verliezen en bondgenootschappen kapotmaken met protectionisme. De republikeinen hebben zich serieus mispakt met de kandidatuur van Trump en zijn verworden tot 'slaafse volgelingen' van deze would-be autoritaire leider. De democraten anderzijds hebben geen degelijk antwoord binnen hun eigen partij. Maar als de VS zo verder gaan, voorzie ik nog grote problemen.
  • Kai Rombouts

    5 jaar geleden
    De 22 genomineerde democratische presidentskandidaten hun eisen gelezen? Ze geven 4j extra aan Trump!!!! Schaterlach!!!!
  • philippe dierickx

    5 jaar geleden
    Als er nog ooit een democraat president wordt wat ik niet wens, dan hoop ik daat hij dezelfde smerige heksenjacht tegen zich krijgt als trump. Alleen hebben de republiceinen hiervoor teveel eer en geweten.