Nicolas Sarkozy en Carla Bruni op de cover van Paris-Match
Volledig scherm
Nicolas Sarkozy en Carla Bruni op de cover van Paris-Match © Twitter

Nicolas Sarkozy plots een kop groter dan Carla Bruni op cover Paris Match en dan stelt het internet zich vragen

Het is een onmiskenbaar gegeven: Nicolas Sarkozy (1m66) is een stuk kleiner dan Carla Bruni (1m75). Maar op de cover van Paris Match is de gewezen Franse president duidelijk groter dan zijn echtgenote. Wat is er gebeurd? Van een plotse groeischeut kan immers geen sprake zijn. “Heeft het Franse magazine dan een retouche uitgevoerd?” vraagt het internet zich af. Neen, claimt Paris Match. En dat komt zo.

5 reacties

  • Larry Floru

    5 jaar geleden
    #me too, acties tegen pesten, samenleving die toleranter wil zijn, ...???? Laat alle commentaar liefst achterwege want de mannen die kleiner zijn, hebben er geen behoefte aan. Ik kan het weten: 45 jaar en 1m65. Vroeger ook complexen gehad, de harde maatschappij maakt een mens wel harder.
  • Daniel Pans

    5 jaar geleden
    So what ? Arm internet ...
  • Katia Blancmont

    5 jaar geleden
    Kleine mannen complexeren en macho-iseren er op los. Als je 10 cm groter bent kan je je hoofd niet op iemands schouder leggen zonder een nekbreuk.
  • Marie Beldé

    5 jaar geleden
    Wat heeft dat nu voor belang... ik ken verschillende koppels waarbij de vrouw ong 10cm groter is ... en op sommige fotookes evengroot lijkt... Wat een onzin over verschil in lengte
  • Jacques Van de Velde

    5 jaar geleden
    Mag dat mens dan niet eens op haar knieën zitten of wat .... Lol