Oor van klant afgebeten tijdens conflict met prostituee

© BELGAIMAGE

Een 27-jarige Nederlandse prostituee en haar 25-jarige vriend zitten in de cel op verdenking van oplichting en slagen en verwondingen. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Tijdens een conflict met een klant uit De Haan werd een stuk uit het oor van het slachtoffer gebeten.

gjs

De feiten speelden zich zaterdagavond af in de woning van het slachtoffer. De man uit De Haan had een afspraakje geregeld met een Nederlandse escortdame. Ter plaatse kwam het echter tot een hevig conflict, waarbij een aanzienlijk stuk uit het oor van de klant werd gebeten. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen of de prostituee dan wel haar vriend de tanden in het oor zette. Het slachtoffer kreeg ook rake klappen te verwerken. Het oor kon niet meer opnieuw aangenaaid worden.

Het is niet helemaal duidelijk waarom de situatie zo uit de hand liep. Volgens het slachtoffer probeerde O.D. hem op te lichten door onmiddellijk na de betaling met een smoesje te verdwijnen. De verdachten beweren dan weer dat de klant zonder toestemming van de prostituee bepaalde handelingen eiste.

O.D. werd door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van oplichting en opzettelijke slagen en verwondingen. Haar vriend zit in de cel voor dezelfde misdrijven en voor het vergemakkelijken van prostitutie. M.S. trad immers op als chauffeur van zijn vriendin. Het gerecht onderzoekt ook of het koppel in aanmerking komt voor twee gelijkaardige feiten van oplichting in het Kortrijkse in 2018. De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van beide Nederlanders vrijdagochtend met een maand verlengd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen