(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © REUTERS

Wandelaar (83) valt in 200 meter diepe ravijn en overlijdt

Een 83-jarige Duitser is in Oostenrijk omgekomen door een val in een 200 meter diep ravijn. Het ongeluk gebeurde in het Brandnertal, in de deelstaat Vorarlberg. Het slachtoffer kwam volgens de politie uit de Beierse plaats Lindau.

0 reacties

  1. LIVE MIDDEN-OOSTEN. Studenten eisen dat UGent samenwerking met Israëlische instellingen verbreekt: "Anders bezetten we vanaf maandag universiteitsgebouw”
    LIVE
    732

    LIVE MID­DEN-OOS­TEN. Studenten eisen dat UGent samenwer­king met Israëli­sche instellin­gen verbreekt: "Anders bezetten we vanaf maandag universi­teits­ge­bouw”

    In het Ufo-gebouw van de Gentse universiteit hebben meer dan honderd studenten een vreedzame actie gehouden om aandacht te vragen voor de situatie in de Gazastrook en voor de klimaatcrisis. De studenten van de organisaties End Fossil Gent en Ghent Students For Palestine eisen onder meer dat de UGent de samenwerking met Israëlische instellingen verbreekt. Als er niet op die vraag wordt ingegaan, dreigen ze ermee om vanaf maandag een universiteitsgebouw te bezetten. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.
  2. Ervaring in Syrië en bedreven in desinformatie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt
    PREMIUM
    21

    Ervaring in Syrië en bedreven in desinforma­tie: dit is de generaal die Oekraïne met chemische wapens belaagt

    De Amerikaanse autoriteiten betichten Rusland nu formeel van het gebruik van chemische wapens in Oekraïne. En ze openbaren ook wie daar volgens hen mee bezig is. Het blijken boswachters te zijn die stropers werden. Want het is een legereenheid die officieel alleen maar dient om de eigen soldaten tegen die wapens te beschermen. Ze wordt geleid door luitenant-generaal Igor Kirillov. Die was ook al in Syrië actief. Wat deed hij daar? En waarom schreef hij in een vakblad over stiekeme testen in een Californisch lab? “Ze experimenteren daar met het coronavirus.”