Liesbeth Homans: “Ik heb met die uitspraak over de ‘Belgische vod’ niemand willen choqueren. Ik zal het niet meer herhalen. Dat is bij deze beloofd.”
Volledig scherm
PREMIUM
Liesbeth Homans: “Ik heb met die uitspraak over de ‘Belgische vod’ niemand willen choqueren. Ik zal het niet meer herhalen. Dat is bij deze beloofd.” © © Philip Reynaers / Photo News

Liesbeth Homans (N-VA): “Aan alle mensen die hadden gehoopt dat ik erin zou blijven: helaas!”

Even leek het erop dat ze toch geen Vlaams minister-president zou worden. Maar zelf twijfelde Liesbeth Homans (46) daar geen seconde aan, hartklachten of niet. “Aan alle mensen die hadden gehoopt dat ik erin zou blijven: helaas!”

48 reacties

  • Lucien Vekens

    5 jaar geleden
    Wij huren sinds 35 jaar een sociale woning en hadden gehoopt "erin te blijven"... ijdele hoop. Pronken met het wegwerken van de achterstand in de sociale huisvesting, maar er niet bij vertellen dat zeer veel mensen gedwongen worden om plaats te ruimen. Jouw beleid deugt niet, het maakt mensen die jarenlang trouw hun huur en belastingen betaalden ongelukkig, Homans.
  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Maar allez zeg wat voor een uitspraak is dat. Aan uw eigen kent ge een ander.
  • guy muis

    5 jaar geleden
    ze had beter marktkraamster geworden,uitleggen en fantaseren kan ze goed!
  • Maxime Vanmaercke

    5 jaar geleden
    Ze blijft met haar opmerkingen het niveau van haar klasse uitstralen= 0
  • Otto-Jan Rongewaard

    5 jaar geleden
    Dacht mevrouw Homans dat iemand aan haar gedacht heeft? Volgens mij kan ze de druk van de politiek niet aan. Andere job zoeken.