Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Agenten betrappen vrouw op winkeldiefstal en betalen haar rekening nadat ze in haar tas gekeken hebben

BuitenlandDrie agenten van de politie van New York (NYPD) hebben hun hart getoond toen ze een vrouw betrapten op een winkeldiefstal. Toen ze in haar tas gekeken hadden, besloten ze om haar niet op te pakken, maar haar rekening te betalen. Een foto die een andere klant nam van het emotionele moment, werd op Twitter al duizenden keren geliket.

80 reacties

  • Paul Buckens

    5 jaar geleden
    Heb dit 37 jaar geleden meegemaakt met een van mijn rijkswachters , hij betaalde ook voor een vrouw . Het toppunt was dat hij het zelf goed kon gebruiken.
  • Jan Dekoninck

    5 jaar geleden
    Allemaal lovenswaardig , .............. maar die vrouw ziet er niet bepaald mager uit. Hoe definieer je honger ? Ik eet maar een keer per dag maar ik voel minder honger dan toen ik voortdurend aan de (suiker-)snacks zat ... De medemenselijkheid van die agenten verdient wel alle lof.
  • Eddy DESMET

    5 jaar geleden
    Armoede wordt stilaan een prangender probleem en we staan er te weinig bij stil. Egoïsme en zelfgenoegzaamheid zijn twee "broertjes" van onverschilligheid.
  • Tanja verschoore

    5 jaar geleden
    Sympathiek van die agenten, ze verdienen een pluim !
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Als je honger lijdt is het geen diefstal maar noodzaak om te overleven.Beschamend voor de politieke leiders in rijke landen dat hun burgers armoede lijden en moeten stelen om te kunnen blijven leven.