© VRT Lies Willaert
Volledig scherm
© © VRT Lies Willaert

Nasrien Cnops geteisterd door stalker: “Ik word 30 keer per dag gebeld”

ShowbizzNRJ-presentatrice Nasrien Cnops krijgt af te rekenen met een stalker die haar onophoudend probeert op te bellen. Via Instagram vraagt Cnops haar volgers om hulp, om de situatie een halt toe te kunnen roepen. 

7 reacties

  • Peggie Van Audenhove

    5 jaar geleden
    Hoe komt of komen die mensen aan haar nummer? Bij mijn weten kan een onbekende je niet bellen als hij je nummer niet heeft.
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    30 keer per dag? Wat een psychopaat! Ga gewoon aangifte doen bij de politie!
  • Eddy Vervaet

    5 jaar geleden
    Inkomende oproepen kan je laten registreren bij uw provider.Na een paar uur/dagen weten ze al wie het is en leg je simpelweg klacht neer bij de politie.Stopt het dan nog niet,ga je er mee naar de rechtbank....Is die nu echt simpel?
  • Marie Beldé

    5 jaar geleden
    Op iPhone is een bepaald nummer blokkeren peanuts Ga naar instelling Scroll tot Telefoon en open dat Daar zie je duidelijk staan ‘blokkeer en identificeer bellers’ Dan ben je van gestoorde persoon vanaf...!
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    een creatief berichtje op je voicemail, zodat hij denkt dat je opneemt, stuur hem op een afspraakje ergens ver of naar een onbestaand adres en dan kan hij daar met de vingers draaien of hopeloos rondzoeken... en dit regelmatig doen, met afwisselend andere berichtjes.