Kris Van Dijck (N-VA)
Volledig scherm
Kris Van Dijck (N-VA) © BELGA

Advocaat Kris Van Dijck: "Zelfs deontologisch geen fout gemaakt"

“Kris Van Dijck is onschuldig. En we hebben de bewijzen om dat aan te tonen.” Dat zegt advocaat Walter Damen. Door vijf jaar geleden bij toenmalig minister Kris Peeters tussen te komen in een dossier over een uitkering voor een prostituee, beging zijn cliënt zelfs geen deontologische fout, meent hij.

79 reacties

  • marcel de baerdemaeker

    5 jaar geleden
    Al de paraplus zijn geopend en de druppels zullen wel op de gewone mens vallen.
  • Lut Reyskens

    5 jaar geleden
    Wat ne zever allemaal , hij heeft dat prutske gepoept en haar betaald door haar virtuele zaak te laten klappen en dan ne premie te bezorgen via den Kris ...
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Kris Van Dijck is in de fout gegaan en als je in de politiek gaat moet je weten dat je leven uitgespit wordt. Hij had moeten bedanken voor de job als parlementsvoorzitter, maar macht geeft het gevoel dat ze onaantastbaar zijn. Hoge bomen vangen veel wind en zeker als je niet de juiste vrienden hebt. Er zijn genoeg smeuïge verhalen van politici gekend die niet in de media komen.
  • William Van den Berghe

    5 jaar geleden
    Hij kan zeggen wat hij wil.
  • Marc Van der Vloedt

    5 jaar geleden
    Jaja,.. Patrick Ranschaert Jobs, jobs jobs en vennootschappen en onkostennota's "fabriceren" en zo is het altijd kermis en vertier bij de (te) lichtgele ultra liberalen.(en gedurende 2 jaar door de mazen van de fiscuscontrole glippen)