Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Prijzen Antwerpse flats schieten de hoogte in

Het ene na het andere appartementsgebouw verrijst in Antwerpen. Het aantal vergunningen is in enkele jaren verdubbeld, maar de vraag stijgt in sommige wijken nóg harder. Gevolg: piekende prijzen. Een nieuwbouwflat van 80 vierkante meter is in één jaar 12.000 euro duurder geworden en kost nu gemiddeld 260.000 euro.

39 reacties

  • zzddzdzedzd zeded

    5 jaar geleden
    Wat is er mis met de prijzen in Amsterdam?
  • Fonske Beys

    5 jaar geleden
    Als er mogen iemand een cent van je steelt is het een dief. Als morgen de projectontwikkelaars en makelaars je voor honderd duizenden € bedriegt laat men begaan . Kopers wordt eens wakker en laat ze links liggen ,prijzen storten morgen in .
  • Tim Peeters

    5 jaar geleden
    Als vastgoedprijzen echt absurde niveaus bereikt is dit de laatste fase voor de instorting van deze markt.beste Filip inderdaad maar vele mensen zijn gewoon blind en geloven blindelings in vastgoed als ideale investering.in elk deel van ons land zie een zodanig aantal absurde nieuwbouwprojecten uit de grond gestampt dat je weet dat dit gaat mislopen.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Duur wonen heeft een nefaste invloed op de rest van de binnenlandse economie. En ook op de fiscale ontvangsten van de overheid. Maar toch vindt die het niet nodig om een gedegen woonbeleid te voeren.
  • Hilde Peeters

    5 jaar geleden
    Tegenwoordig is die tweede slaapkamer berging groot een 1 persoons bed kan erop maar dan geen kast meer Laat er tenminste minimum afmetingen zijn..Hou de prijzen betaalbaar meer en meer 1 ouder gezinnen komen er en singls maar die gaan die prijzen niet meer kunnen betalen op den duur