Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Vindt Joke van de Velde opnieuw de liefde?

ShowbizzHeeft Joke van de Velde (39) opnieuw de liefde gevonden? Als we een bericht op haar Facebookpagina mogen geloven wel. 

  1. “Ik werd al eens afgeranseld én zelfs doodverklaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke
    Play
    Showbits
    1

    “Ik werd al eens afgeran­seld én zelfs doodver­klaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke

    Op 21 juli, onze nationale feestdag, gaan Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) samen met Karen Damen en Ruth Beeckmans in première met hun eerste ‘Zomerrevue’. In het Plopsa Theater in De Panne willen die vier mensen laten bulderlachen, genieten en vooral amuseren. Voor de gelegenheid zijn de mannen de muziekstudio ingekropen en het nummer ‘Alles voor de show’ is nu klaar. Aangezien de show nog volop in de maak is, wil reporter Jarne graag een idee pitchen. Ontdek het in deze nieuwe Showbits.
  2. Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfiguur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschuwing”
    PREMIUM
    TV
    14

    Arts Geert Meyfroidt ontfermt zich in ‘Special Forces’ als vaderfi­guur over rekruten: “Fatma gaf me een bezorgde waarschu­wing”

    Goede afspraken maken een goed koppel. Zij zou koken op tv, hij zich fysiek laten afbeulen. “Eerlijk verdeeld? Ik denk dat Fatma nóg harder heeft afgezien in ‘Celebrity Masterchef’ dan ik in ‘Special Forces’”, vertelt Geert Meyfroidt (52). De intensivist uit het UZ Leuven - en intussen verloofde van VRT-anker Fatma Taspinar (42) - is de oudste van de bende rekruten en dat maakte het thuisfront ongerust. “Maar ooit heb ik een soldaat van de Special Forces verzorgd, voor hém moest ik dit doen.”