Hugh Grant
Volledig scherm
Hugh Grant © EPA

Hugh Grant: “Stop met social media, zonder Facebook was er geen Trump”

CelebritiesAls het aan Hugh Grant ligt, stoppen we met sociale media. Dat verklaart de acteur in een podcast van Variety.

10 reacties

  • Koenraad Verstraeten

    5 jaar geleden
    Good thinking, Hugh! But keep your claws of Renée! She's mine!! :) . Neen serieus, de mensen hebben tegenwoordig steeds meer de indruk dat de hele wereld dol draait, maar dat was vroeger ook zo; oorlog, geweld, rampen. Maar nu komt gewoon ALLES op en in de (sociale) media. Dus aan de huidige twens en tieners; laat jullie niet gek maken. Die 'goeie ouwe' tijd van jullie (groot-) ouders was nét zo!! Echt waar!! Maar wij wisten gewoon van niks. Zaaa-lig!!
  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Roger Boni, hij heeft het over 'social media'. Hugh Grant was al lang bekend voordat er enige 'social media' was. En bovendien heeft hij gelijk vind ik. Social media maakt enorm veel kapot en neemt onze energie fel af.
  • Ingrid Duchateau

    5 jaar geleden
    Ik ben ook na 10 jaar gestopt met Facebook en heb het nog geen seconde gemist. In plaats van met mijn gsm bezig te zijn geniet ik meer van het echte leven. Mijn vrienden en familie moeten maar bellen of langs komen als ze me willen spreken zoals vroeger.
  • dirk belis

    5 jaar geleden
    Groot gelijk! Van mij mag die rommel morgen stoppen.
  • Jean-Paul Halsberghe

    5 jaar geleden
    en zonder sociale medea waren er geen ''humanitaire NGO's en schepen'' , Antifas, open borders industrie, doorgeslagen feminisme en animalisten, IS, terrorisme, meer familieleven enz enz...