Links  Michael P., rechts de vermoorde Anne Faber.
Volledig scherm
Links Michael P., rechts de vermoorde Anne Faber. © Facebook

Moordenaar Anne Faber mogelijk te hardhandig opgepakt: onderzoek naar arrestatie

Het Nederlandse Openbaar Ministerie moet toch onderzoek doen naar de arrestatie van Michael P., die is veroordeeld voor de moord op Anne Faber. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam bepaald na een klacht van P. Agenten van het arrestatieteam hebben de moordenaar in 2017 mogelijk te hardhandig gearresteerd.

25 reacties

  • Anita Billen

    5 jaar geleden
    Hardhandig ? Het is een moordenaar. Politie doet haar werk.
  • Ben Detrez

    5 jaar geleden
    Dergelijk crapuul kan je nooit hardhandig genoeg oppakken. Hij had ook geen medelijden met zijn slachtoffer.
  • Pascha Van Rossem

    5 jaar geleden
    Agenten van het arrestatieteam hebben de moordenaar in 2017 mogelijk té hardhandig gearresteerd :-) meen je dat nu echt ? Heeft deze moordenaar zijn slachtoffer dan ook niet té hardhandig aangepakt ? Met dergelijke "rechtspraak" gaat een land regelrecht naar de knoppen. Criminelen worden in bescherming genomen ... en de brave burger moet maar blijven incasseren. Als ik dit lees is het even erg gesteld met "justitie" in Nederland dan in ons landje ...
  • Ivan Willems

    5 jaar geleden
    Dat komt ervan van een zootje ongeregelheden die ons land naar de botten helpen. Ministers van Justitie en noem maar op. Parlementsleden en hun zogezegde adviseurs. Er komt een dag dat het gedaan is en wij niet meer blijven slikken wat zij " wetten noemen" en die dag zal niet meer lang duren.
  • frank triolet

    5 jaar geleden
    Ik geloof niet wat ik lees, dat kan toch niet