Fons en Joke werden verliefd op elkaar én Cadzand.
Volledig scherm
PREMIUM
Fons en Joke werden verliefd op elkaar én Cadzand. © Eddy Vangroenderbeek

Joke en Fons over hun vakantiehuis in Cadzand: “We zitten vlakbij Knokke maar alles is hier rustiger en authentieker”

In één en dezelfde week werden Fons en Joke verliefd op elkaar én op Cadzand. In de Nederlandse badplaats kochten ze een dijkhuis dat ze opknapten tot een gezellige vakantiewoning. Met de zonsondergang op de achtergrond is dit de perfecte plek om te genieten met familie en vrienden. 

23 reacties

  • Bert Boedts

    5 jaar geleden
    inderdaad lucas vissers ,knokke is voorbijgestreefd ,heeft meer weg van een franstalig rusthuis , kijk eens naar de nieuwe locatie's ,oostende oosteroever ,en nieuwpoort tussen stad en bad ,dat is pas klasse knokke is dood
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Fons zal wel geld hebben anders kon hij alleen over het strand wandelen .
  • Walter Kennes

    5 jaar geleden
    Arne Riemens, natuurlijk is de voertaal Nederlands maar je hoort de ganse tijd Duits praten. Is ook normaal want zo goed als alles wordt opgekocht door Duitsers. Verleden jaar waren er wegenwerken in de omgeving van Breskens, en wat dacht je? Borden in het Duits. Het moet niet gekker meer worden!
  • Gudo Courtois

    5 jaar geleden
    Blijkbaar is vlakbij knokke belangrijk ...?
  • Arne Riemens

    5 jaar geleden
    Onzin Walter. De voertaal is Nederlands. Uiteraard kunnen ze ook Duits maar niet als voertaal! Als een ober jou daar in het Duits vanaf het begin heeft aangesproken vind ik dat heel slecht. In Knokke zat ik op een terras en werd ik in het Frans door een ober aangesproken, de voertaal is daar ook geen Frans.